Estades temàtiques / DANSA / Olot

LIOR LAZAROF

Del 13 de març de 2017 al 5 d'abril de 2017

LIOR LAZAROF
Ballarina contemporània, coreògrafa i educadora de la dansa
Israel

Biografia

Lior Lazarof és una ballarina contemporània, coreògrafa i educadora de la dansa. Després d’acabar els seus estudis per al certificat B.Dance i l’ensenyament a l’Acadèmia de Música i Dansa de Jerusalem es va traslladar a Hongria i va ser triada com a artista resident a l’associació (H) L-1 per a l’any 2017. Lior va participar en festivals de dansa a Israel i a Europa com a intèrpret i coreògrafa amb les seves obres recents, “Many Openings and Many Hollows” i “I saw a fish in the river (it had some of you in it)”. Lior ha col·laborat en projectes amb artistes de diferents disciplines, investigant l’espai i el temps com un abstracte, utilitzant la capacitat del cos per transformar, evolucionar i reciclar-se constantment.

Projecte

Durant la meva estada a Faber treballaré en una nova peça de dansa i hi involucraré una escola local, compartint la meva experiència i percepció del moviment amb els estudiants. Jo desitjo que sorgeixi un diàleg entre la meva feina i aquestes trobades immediates. Investigaré la manera com es percep l’espai i el temps i com estructuren la forma del meu cos, com el meu cos s’introdueix en aquestes dues dimensions i com la tendència que marquen em fa ser qui sóc. Examinaré el temps, més que com una línia recta (des del naixement fins a la mort), com una forma de trobar-hi els buits per tal de manipular-lo i reconstruir-lo.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"