Estades temàtiques / NOU PERIODISME / Olot

CELIA CASTELLANO

Del 16 de maig de 2017 al 20 de maig de 2017

CELIA CASTELLANO
Periodista freelance
Catalunya

Biografia

Celia Castellano forma part del Col·lectiu d’Acció Periodística, SomAtents, de Barcelona com a periodista i Community Content Manager. És col·laboradora habitual de les revistes La Directa i Diagonal. Anteriorment, ha publicat a El Periódico de CatalunyaLa Marea i la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MiCe). El seu treball periodístic està centrat en conflictes socials i problemes migratoris, de gènere i educació. Actualment, treballa en projectes sobre la situació i conflictes de les minories ètniques a l’Europa de l’Est.

Està graduada en periodisme i té un màster d’Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Projecte

Durant la meva estada a Faber, treballaré en un reportatge sobre la vida de tres joves amb diverses problemàtiques socials que han trobat en els esports de contacte, especialment en la boxa, una forma de canalització.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"