Estades temàtiques / NOU PERIODISME / Olot

LAIA SERÓ

Del 18 de maig de 2017 al 19 de maig de 2017

LAIA SERÓ
Periodista
Catalunya

Biografia

Des del Periodisme i l’Etnografia, Laia Seró aborda temàtiques socials amb la perspectiva de la literatura documental. Ha estudiat Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i, actualment, cursa el Màster d’Antropologia i Etnografia a la Universitat de Barcelona (UB). Ha explorat el reportatge de profunditat amb temes com el TIL i la defensa del català a les Illes Balears, i la història dels extraterrestres de l’equip d’handbol de la Metaloplastika de Sabac. Ha publicat a la revista Metròpolis, a l’Ara i a la Sàpiens. Actualment és membre del col·lectiu d’acció periodística SomAtents, redactora al diari RacóCatalà.cat i guionista al programa «Lletrasonats», de Catalunya Ràdio. L’any passat, en el marc de la fira de literatura Literal, va entrevistar la Premi Nobel de Literatura 2015 Svetlana Aleksiévitx.

Projecte

A Faber tinc previst treballar en l’elaboració d’un projecte de recuperació de la memòria d’Albert Camus al barri de la Barceloneta que estem engegant amb SomAtents i altres col·lectius. I també voldria aprofitar l’estada per avançar en el meu treball de final de màster sobre la relació entre el mètode etnogràfic i el periodisme narratiu.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"