Estades temàtiques / NOU PERIODISME / Olot

ALAN RUIZ

Del 19 de maig de 2017 al 20 de maig de 2017

ALAN RUIZ
Periodista
Catalunya

Biografia

Com va dir Ta-Nehishi Coates, «entenc l’ofici d’escriure com l’art de pensar, i el periodisme com una poderosa eina d’exploració». Els meus articles sobre política estatunidenca, l’extrema dreta a Escandinàvia i la crisi de refugiats, entre altres temes, han estat publicats a La VanguardiaEl Periódico i el diari Ara. També tinc quatre anys d’experiència treballant per al diari Regió7, a la redacció i com a freelance. He fet un voluntariat al departament de comunicació de la Fundación Vicente Ferrer a l’Índia i, actualment, estic gaudint la beca Robert Schuman al Parlament Europeu. M’agrada escriure sobre drets civils, immigració i qualsevol tema que reflecteixi la desigualtat.

Projecte

El meu objectiu durant la residència a Faber és aprofundir la meva participació a SomAtents. En un moment en què el projecte avança i dona cada vegada més fruits, aquesta residència ens ofereix l’oportunitat d’agafar aire, reunir-nos i discutir el que hem fet, on som ara i on volem anar. A més, fa temps que tinc diverses històries al calaix perquè no trobo l’enfocament adequat –no se m’acut un lloc millor on repensar-les que en una espai ple de gent creativa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"