Estades temàtiques / URBANISME / Olot

ANNE D. MCCULLOGH

Del 18 de gener de 2018 al 31 de gener de 2018

ANNE D. MCCULLOGH
Arquitecta urbanista i organitzadora de comunitats
South St. Louis, Missouri (Estats Units)

Biografia

Anne McCullough és una organitzadora de comunitats i productora cultural especialitzada en estratègies creatives que inciten a la potenciació de la comunitat, activen l’espai públic i aborden els problemes socials. La seva passió consisteix a facilitar iniciatives culturals orientades a la comunitat i establir col·laboracions sostenibles entre diferents sectes de persones. La seva recerca se centra en l’acció creativa individual i col·lectiva d’individus, artistes i organitzacions en el context del desenvolupament urbà i el procés de comunitat. En els àmbits professionals de desenvolupament comunitari, l’urbanisme i els viatges d’aventura, Anne ha adoptat diversos papers multifacètics, treballant en entorns naturals i urbans complexos. Anne té un màster d’Urbanisme i Desenvolupament de la Universitat de Saint Louis. És becària de l’Institut d’Arts i Formació de la Comissió Regional d’Arts. Anne continua construint la seva pràctica creativa a través de la fotografia documental. Anne ha dirigit recorreguts d’aventura pels Estats Units continentals i és administradora d’expedicions de canoa al riu Mississipí.

Projecte

Durant la meva estada a Faber reflexionaré sobre el treball que faig, escrivint i investigant sobre els moviments socials urbans i documentant la meva experiència a través de la fotografia. Espero examinar els processos que produeixen, sostenen i dissolen els patrons contingents de solidaritat que es basen en el que el terme comunitat pot significar a escala global, i ho faré mitjançant el diàleg intercultural, les taules rodones i l’escriptura. Aquesta residència em donarà la idea de respondre de manera més pensativa, intencional i estratègica per abordar els problemes socials complexos que em trobo, en el treball que faig.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"