Estades temàtiques / URBANISME / Olot

ETIENNE ROUZIÈS

Del 18 de gener de 2018 al 20 de gener de 2018

ETIENNE ROUZIÈS
Escriptor, historiador i bibliotecari
Perpinyà (Catalunya del Nord)

Biografia

Etienne Rouziès (1979) és escriptor, historiador i bibliotecari. Llicenciat a l’École Nationale des Charts, ha investigat sobre literatura medieval i la història dels llibres. Com a bibliotecari, ha organitzat exposicions sobre llibres d’artista, gravats i fotografia. Simultàniament, treballa en la seva carrera literària. Lector de  Léon-Paul Fargue and Jacques Réda, una de les seves àrees de treball és l’exploració del potencial poètic entre la ciutat i el caminar. Ha publicat Petit traité d’odologie à l’usage de Perpignan et d’ailleurs (Voix éditions, 2008), un assaig poètic sobre l’art de caminar basat en la seva experiència voltant per Perpinyà. Manté el blog Le Vent des Rues, on publica contes de viatges, fotografies, dibuixos i poemes, i explora el Perpinyà de l’escriptor Claude Simon.

Projecte

Durant la meva residència a Faber, continuaré la meva exploració de les zones urbanes invisibles a Google Streetview, prenent com a espai experimental Olot. Què ens ensenyen aquestes zones blanques de la ciutat? Quin sentit podem trobar en aquestes aigües residuals digitals? Quins misteris ens revelen? Aprofitaré l’estada per escriure les següents cròniques del cicle “A Olot, somiant amb Olot” publicat a la revista El Cartipàs.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"