Estades temàtiques / URBANISME / Olot

MARIA SISTERNAS

Del 10 de gener de 2018 al 12 de gener de 2018

MARIA SISTERNAS
Urbanista i escriptora
Catalunya

Biografia

Maria Sisternas és cofundadora de Mediaurban, l’Agència Mediapro per al Contingut Urbà del Grup Mediapro. És experta en transformació urbana, especialitzada en els vincles entre temes digitals, socials, econòmics i legals que contribueixen al desenvolupament de ciutats contemporànies. Té una àmplia experiència en el camp del disseny i consultoria urbanes, amb un fort enfocament en innovació i tecnologies aplicades a ciutats intel·ligents i projectes urbans. Actualment dirigeix un equip multidisciplinari format per experts amb un fort bagatge en la gestió i desenvolupament de projectes urbans en l’àmbit públic i institucional. Ha estat Directora de Projectes d’Hàbitat Urbà a l’Ajuntament de Barcelona, entre el 2011 i el 2015. És Màster en Disseny de la Ciutat i Ciències Socials de la London School of Economics i és col·laboradora habitual del Diari Ara.

Projecte

Estudio les polítiques públiques que fan assequible l’habitatge a les ciutats europees; la provisió de sòl públic per al parc d’habitatge, el finançament a través dels pressupostos ordinaris, les competències nacionals, regionals i locals, les noves tipologies d’habitatge i la contribució del tercer sector. En particular, m’interesso pels pactes publicoprivats que fan possible l’equilibri de càrregues i beneficis entre les ciutats i el sector de la construcció.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"