Estades temàtiques / MATEMÀTIQUES II / Olot

SIMON DREWITZ

Del 19 de febrer de 2018 al 4 de març de 2018

SIMON DREWITZ
Doctorand en matemàtiques
Suïssa

Biografia

Simon Drewitz és doctorand en matemàtiques a Friburg, Suïssa. El seu enfocament radica en volums de poliedres hiperbòlics i encolats d’aquests poliedres. De 2011 a 2015 va estudiar Matemàtiques a Mainz (Alemanya) i Durham (Anglaterra) abans de començar el seu doctorat a Friburg. Allà contribueix en l’extensió de les matemàtiques organitzant el Mathematikon, una sèrie de xerrades dirigides a un públic més ampli que les conferències habituals. També va fer mòduls per a TecDays, que són esdeveniments especials a les escoles suïsses on els experts externs lliuren lliçons interactives als estudiants. És un apassionat de la programació per ajudar a tothom a comprendre les matemàtiques.

Projecte

M’agradaria implementar un algoritme que trobi un subgrup lliure de torsió en un grup discret d’isometries d’espai hiperbòlic. És a dir, aquest algorisme pren un políedre en una geometria corba i troba una manera de fer junts delimitadament moltes còpies d’aquest poliedre per obtener-ne una varietat. Els col·lectors són espais agradables, que, a petita escala, es veuen com l’espai normal amb què es coneix.

Com a projecte addicional, m’agradaria crear animacions que visualitzin el meu camp d’estudis per augmentar la meva comprensió i facilitar l’ensenyament a un públic més ampli.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"