Estades temàtiques / MATEMÀTIQUES II / Olot

CHARLES FOUGERON

Del 21 de febrer de 2018 al 2 de març de 2018

CHARLES FOUGERON
Doctor en sistemes dinàmics
Moscou (Rússia)

Biografia

Va estudiar Informàtica i Matemàtiques a l’ENS de París i va continuar amb un doctorat amb Anton Zorich, relacionat amb sistemes dinàmics, superfícies de traducció i exponents de Lyapunov. Ara fa un doctorat a Moscou i el seu interès d’investigació actual se centra en el càlcul dels exponents Lyapunov mitjançant experiments informàtics per a diferents configuracions, així com la geometria plana i els seus espais modulars.

Projecte

El meu principal projecte és aprofundir en una observació que vaig fer durant el meu doctorat utilitzant experiments informàtics. En investigar algunes propietats dinàmiques de diferents sistemes, es van presentar algunes propietats en subgrups. Durant l’estada a Faber, ens agradaria avançar en aquest projecte amb N. Howell, i compartir l’experiència amb els altres participants.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"