Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA / Olot

JANICE STEWART

Del 3 d'abril de 2018 al 17 d'abril de 2018

JANICE STEWART
Senior Instructor i càtedra
Vancouver (Canadà)

Biografia

Janice Stewart és Senior Instructor i presidenta d’Estudis Crítics de Sexualitat, i càtedra de Postgrau de l’Institut de Gènere, Ètnia, Sexualitat i Justícia Social de la Facultat de Lletres de la Universitat de British Columbia. El lideratge pedagògic de la doctora Stewart i les prioritats acadèmiques sorgeixen d’un profund compromís amb l’excel·lència educativa i la recerca d’estratègies pedagògiques eficaces i transformadores. Durant la seva carrera professional a la UBC, a partir del seu compromís en el lideratge educatiu, la doctora Stewart ha dut a terme importants contribucions interdisciplinàries que creen oportunitats d’aprenentatge significatives i enriquides per a estudiants i, a més, participen de manera crítica en temes de justícia social. La doctora Janice Stewart contribueix àmpliament al desenvolupament de pràctiques docents que prioritzen l’alfabetització multimodal i la producció de coneixements tecnològics, així com la comprensió intercultural i la sostenibilitat social.

Projecte

El projecte Serious Play: Critical Engagements with Game Culture explora la integració del joc com una eina pedagògica en entorns d’aprenentatge de grau. Aquest projecte aborda directament els problemes de desigualtat persistent que afecten la ciutadania i el clima en les comunitats de jocs multiusuari. Les anàlisis feministes de la tecnologia argumenten constantment que el coneixement oficial s’aplica de manera que normalment s’exclouen els membres dels grups marginats i representa un agregat de la cultura molt parcial. Les tecnologies participatives destinades a permetre les relacions actives amb el coneixement públic i les noves formes d’innovació educativa i ciutadania participativa requereixen una atenció acurada per no reproduir les condicions de desigualtat sistèmica. En conseqüència, aquest projecte situa els jocs com a eines de formació universitària que expliquen explícitament que els estudiants puguin llegir i escriure textos culturals de manera crítica i que generi capacitats.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"