Estades temàtiques / Redisseny d’escoles Covid-19 / Olot

SILVIA SASOT IBÁÑEZ

Del 24 de gener de 2022 al 28 de gener de 2022

SILVIA SASOT IBÁÑEZ
Arquitecta i consultora
Barcelona

Biografia

Silvia Sasot és una arquitecta, dissenyadora i consultora d'entorns d'aprenentatge. Durant els últims 7 anys ha treballat amb més de 30 escoles catalanes transformant els seus espais des de l'interiorisme fins l'edificació a partir d'un consorci de professionals.Com arquitecta amb més de 17 anys d'experiència professionals es posiciona com a mediadora entre la mirada pedagògica i arquitectònica gràcies a la seva sensibilitat cap a l'aprenentatge i l'educació.

Té experiència amb el disseny participatiu i la co-creació i és co-autora del la guia co-creativa del projecte Hack the School que va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2017 en la categoria de Disseny.

Projecte

La Covid-19 ha impactat els sitemes educatius d'arreu del mon i també ha provocat l'alteració dels marcs físics, socials i pedagògics de les escoles. A Faber (un equip internacional interdisciplinar de Dinamarca, Suècia, Bèlgica i Espanya) estaran debatent i comparant com les escoles de Catalunya, Dinamarca, Suècia i Bèlgica s'han adaptat a la situació. Com han canviat físicament les escoles i com això ha afectat a les pràctiques educatives i socials? L'objectiu del projecte és crear coneixement a partir de la situació actual de pandemia que pugui beneficiar el desenvolupament futur escolar.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"