Estades temàtiques

TOM LAUWERS

Del 8 de maig de 2020 al 10 de maig de 2020

TOM LAUWERS
Emprenedor i enginyer en robòtica
Pittsburg (Pennsilvània)

Biografia

Tom Lauwers és el fundador i cap robòtic de Birdbrain Technologies, situada a Pittsburgh, PA. Busca dissenyar eines educatives que catalitzen experiències positives de creació, codificació i aprenentatge d’enginyeria a l’aula.

Tom Lauwers va rebre un doctorat en robòtica el 2010 de Carnegie Mellon, en part pel seu treball en el disseny del robot Finch i el kit de robòtica Hummingbird. El Finch és un petit robot dissenyat per inspirar i delectar els estudiants d’informàtica proporcionant una representació tangible del seu codi. El Hummingbird és un kit que permet als estudiants crear i programar robots construïts amb components electrònics i materials d’artesania.

Tom Lauwers resideix al veïnat de Squirrel Hill a Pittsburgh amb la seva dona, dos fills, un gat i un petit exèrcit de robots. Seria un aliat inavaluable en cas d’un aixecament de robots.

És enginyer tècnic en informàtica i màster en programari lliure. És un àvid usuari de GNU/Linux i membre de la Free Software Foundation.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"