Estades individuals / Olot

ALEX SARDÀ

Del 13 de setembre de 2021 al 20 de setembre de 2021

ALEX SARDÀ
Cineasta
Barcelona

Biografia

Graduat a l’ESCAC l’any 2012. Ha dirigit l’experiment documental/musical Famèlic Sessions presentat al Festival D’A 2016. El curtmetratge de ficció GANG (2019) sobre les dinàmiques del grup masculí i la seva impunitat, seleccionat al Festival de Màlaga, al D’A i candidat als premis Gaudí l’any 2020.

Ha desenvolupat el curtmetratge documental Ciudad de Granada 147-149 (2020) i el llargmetratge documental The Settlement, seguint el dia a dia d’Abo Dya, un treballador palestí en un jaciment arqueològic espanyol al nord de Jordània. El documental està en fase avançada de postproducció i està recolzat per Al Jazeera.

També és el compositor de la banda sonora d’El camí més llarg per tornar a casa, guanyadora del Gaudí a millor pel·lícula catalana al 2016.

Projecte

El meu objectiu amb aquesta residència és el de trobar un espiar on avançar en el desenvolupament del guió cinematogràfic per el llargmetratge basta en “Fuga”. El curtmetratge que vaig dirigir l'estiu passat en ple confinament juntament amb el meu cosí, l’actor Enric Auquer. El projecte, situat a la Catalunya rural busca endinsar-se en l’univers familiar que compartim.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"