Estades individuals / Olot

TINA CODINA

Del 3 d'octubre de 2020 al 9 d'octubre de 2020

TINA CODINA
Gestora cultural
Palma (Mallorca)

Biografia

Llicenciada en Història de l’Art (UIB). Tècnica Superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Fotografia Artística (Escola d’Art. Palma). Postgrau en Organització i Gestió d’Empreses Culturals (UOC). Màster Interuniversitari en Gestió Cultural (UIB-UOC-Universitat de Girona) branca de recerca. TFM “Nous temps noves maneres de treballar. La gestió de la cultura participativa” dirigit per Alfons Martinell.

Després de diverses beques (Fundació La Caixa (Palma), Università La Sapienza (Roma) o a l’Agence VU (París) consolida la seva trajectòria com a gestora cultural amb la fundació de l’empresa Tres Cultura, l’any 1996, duent a terme durant aquests anys projectes expositius, educatius, cicles de pensament, programes de formació, recerques i accions culturals.

L’any 2017 va guanyar, juntament amb Mpau Ruiz, la Beca Pilar Juncosa per projecte educatiu que atorga la Miró Mallorca Fundació.

Actualment forma part del Grup de Treball Remoblar, que fa una recerca sobre el disseny d’espais educatius amb un equip multidisciplinari. 

És membre del Consell Municipal de Cultura de l’Ajuntament de Palma i del Consell Editorial del diari ARA Balears.

Projecte

Com hem arribat fins aquí?

Recerca oberta per una cartografia dels projectes artístics independents a Palma (Mallorca) 1995-2020. A la recerca de connexions.

He plantejat un projecte de recerca per a la construcció d’un arxiu digital de projectes artístics alternatius que s’han dut a terme a la ciutat de Palma durant els darrers vint-i-cinc anys. Una recerca del passat recent que ens acostarà a trajectòries de persones que ens podran explicar aquest camí per poder entendre com seguim construint el present i dibuixar els escenaris de futurs de manera comuna.

Durant la residència, compto haver fet bona part de la recerca i el que faré és redactar-ne les conclusions.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"