Compartir coneixements, crear xarxes

divendres, 2 / d’octubre / 2020 , Olot

Compartir coneixements, crear xarxes

Compartir coneixements, crear xarxes

Tina Codina | Biblioteca Marià Vayreda (Olot) | 8 d'octubre de 2020

L'activitat que he realitzat ha estat a la Biblioteca Marià Vayreda, on m'he reunit amb personal de la biblioteca i del Punt Jove. La idea era compartir visions sobre el foment de la lectura entre els joves i analitzar com el recurs de la Comicteca Memòria Històrica pot assolir el doble objectiu apropar la història i la lectura als joves.

A partir de la recerca feta a FaberLlull Olot hem comentat l'estructura del projecte i la possibilitat de fer correspondències entre els 30 còmics seleccionats a partir del prototip de dispositiu dissenyat a la residència.

A més, hem pogut fer una visita a la secció de còmics de la biblioteca i hem vist les possibilitats que dóna la línia de recerca a partir del dispositiu de connexions, ja que ens hem adonat que era possible adaptar-ho a altres temes i als títols disponibles a la biblioteca, i també relacionar-los amb altres recursos com novel·les, pel·lícules o altres projectes de la ciutat.

 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"