Estades individuals / Olot

A. FLOR SALATINO

Del 1 d'octubre de 2020 al 5 d'octubre de 2020

A. FLOR SALATINO
Enginyera multimèdia
Barcelona

Biografia

Enginyera multimedia resident a Barcelona. Actualment treballa a Indissoluble com a programadora creativa i com responsable de tecnologia del projecte NUSHU a l’empresa Minushu. Li encanta treballar en equips multidisciplinaris on pot aprendre sobre art, creativitat, tecnologia i sobre la gestió d’aquests projectes. És per això que ha participat en el Seamless Interaction Group (La Salle Campus BCN), presentant “Beat as One” (Sónar+D 2016), al EU Mobile Challenge 2014 i al 4YFN 2015, al SIC – Sónar+D 2018 i en l’obra METRON (Festival Visual Brasil 2019, Sónar+D 2019, residència artística a Protopixel, exposició a Sant Lluc – Barcelona). 

Li agradaria continuar participant en diferents projectes per descobrir noves maneres de barrejar l’art i la tecnologia.

Projecte

Actualment estic desenvolupant un projecte personal: “¿Improvisamos?”, que vol oferir una proposta de tallers i espectacles multidisciplinaris i vinculats que permetin adquirir coneixements i viure experiències, sense oblidar la sensibilitat interpersonal. Amb un objectiu: que els participants puguin transferir aquesta experiència als seus camps quotidians. Creant un espai comú on professionals i no professionals estableixen relacions horitzontals entre ells.

Durant la residència Faber, vull investigar les activitats culturals que es fan a Olot per entendre si aquest esdeveniment podria dur-lo a terme a Olot, si hi hauria gent i/o associacions interessades, si podria ser interessant per al municipi.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"