Art i tecnologia: passat i present

Escola Art Olot | 2 d'octubre de 2020

divendres, 2 / d’octubre / 2020 , Olot

Art i tecnologia: passat i present

Art i tecnologia: passat i present

Durant l'activitat proposada, per als alumnes de primer de Batxillerat artístic, vaig parlar de la meva experiència com a enginyera en projectes vinculats a l'art. També vam aprofitar per conèixer referents d'aquest sector tant del passat com referents actuals i locals.

Per finalitzar la sessió, els alumnes van fer propostes d'idees basades en l'ús de la tecnologia per a projectes artístics. Van trobar alguns exemples locals que han pogut veure en persona i també relacionaven aquest tipus de propostes artístiques amb grups de música que ells coneixen.

Tot i que els alumnes porten només tres setmanes de curs i acaben de començar a parlar sobre què és l'art, crec que aquesta experiència pot servir per explorar l'art des d'altres punts de vista.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"