Estades individuals / Olot

CRISTINA CALDERÓN

Del 1 d'octubre de 2020 al 8 d'octubre de 2020

CRISTINA CALDERÓN
Artista visual i professora d’Arts a l’IOC (Institut Obert de Catalunya)
Barcelona

Biografia

Al llarg de la seva trajectòria ha desenvolupat treballs relatius a l’espai domèstic, l’entorn familiar i les relacions interpersonals que s’hi generen; les escenes quotidianes i l’habitacle com a contenidor d’experiències, territori d’escenificació subjectiu que converteix “la llar” en escenari, plató, continent i contingut.

A la seva obra més recent, la producció artística esdevé un laboratori d’experimentació envers nous models de comunicació. Explora tecnologies que permeten difondre l’obra d’art més enllà del museu o la galeria d’art tradicionals.

Els seus projectes han rebut beques i premis: Fundación Pilar Juncosa i Joan Miró, Fundació Ramon Llull, Generación 2000, Art Jove Generalitat de Catalunya… que avalen el seu recorregut artístic. 

Projecte

Durant la meva residència a Faber vull completar l’estudi i el cos teòric de la meva propera exposició: Un paisaje propio.

Estudiar i aprofundir sobre aspectes relatius a la postnaturalitat, la interacció entre cultura i natura. Acostar-me a la definició de biologia sintètica per tal d’articular una proposta creativa. Fer diverses lectures, recollir fonts, arguments i descripcions que acabin de configurar les escultures i vídeos del conjunt.

D’altra banda, vull aprofundir en el funcionament de canals d’streaming, així com programari d’edició de vídeo en temps real per tal de mostrar, a la xarxa en temps real, l’exposició que estarà ubicada i narrada des del meu propi domicili particular.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"