Estades individuals / Olot

MARTA BUCHACA

Del 4 d'octubre de 2020 al 9 d'octubre de 2020

MARTA BUCHACA
Dramaturga, directora de teatre i guionista
Barcelona

Biografia

S’ha format al Centre d’Études Théâtrales de Louvain la Neuve a Bèlgica, a l’Institut del teatre i a l’Obrador de la Sala Beckett i és llicenciada en Humanitats per la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Les seves obres s’han traduït a diversos idiomes i s’han estrenat a Grècia, Croàcia, Buenos Aires i Nova york, entre d’altres. De Les nenes no haurien de jugar a futbol i de Litus se n’ha fet la versió cinematogràfica. Ha rebut diversos premis, entre els quals destaquen el Premi Joaquim Bartina 2015, el XXXV Premi de teatre Ciutat d’Alcoi, el XI Premi de teatre Palanca i Roca i el Premi Max a millor autoria en català.

Projecte

A Faber treballaré en una comèdia que s’estrenarà la propera temporada. És una obra que parla sobre les relacions de parella i sobre el que havíem somiat que seria la nostra vida i el que ha acabat sent en realitat. És una obra sobre l’amistat i sobre fins a quin punt trairíem un amic per aconseguir el que més volem en aquesta vida. 

Faberllull Olot és un espai únic a Catalunya. Un espai per a creadors, on et pots centrar en la teva feina. Personalment, és la primera vegada que m'hi passo gairebé una setmana i això m'ha permès centrar-me en la meva feina sense interrupcions ni distraccions de cap mena. A més, l'espai on està situada és excepcional i he pogut aprofitar per passejar i airejar les idees i posar-les en ordre, cosa molt necessària quan estàs immers en un procés d'escriptura. 

El fet de tenir temps m’ha permès no només escriure, sinó fer el que en el meu dia dia no tinc espai per fer: llegir sobre la meva feina i investigar. Així, he pogut combinar l’escriptura amb la investigació i ha estat molt enriquidor. 

Un altre punt fort i atractiu de la Faberllull és que cada dia et reuneixes per sopar amb els altres residents. Això crea sinergies i et permet conèixer artistes d’altres disciplines i àmbits que segurament no s’haurien creuat amb tu si no fos per la Faberllull . D’aquestes trobades, segur que en sortiran projectes futurs. 

Com dic sempre, la Faberllull és un lloc on tornar sempre. 

Una experiència única i imprescindible pels creadors del nostre país.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"