Estades individuals / Olot

MARA LETHEM

Del 1 d'octubre de 2020 al 8 d'octubre de 2020

MARA LETHEM
Escriptora i traductora
Barcelona

Biografia

Mara Faye Lethem ha publicat al New York Times Book Review, LitHub, i a la revista BOMB, també en antologies com Berkeley Noir, A Velocity of BeingMatar en BarcelonaBlack Pulp Boxzing magazine book #8, i Brooklyn: A State of Mind. Com a traductora ha guanyat dos premis English PEN i ha sigut nominada pel Premi Nacional de Traducció (ALTA) i tres cops al International Dublin Literary Award. Enguany (2020) publicarà traduccions de llibres de Patricio Pron, Javier Calvo, i Marta Orriols, i properament llibres de Max Besora, Toni Sala, i Irene Solà.

Projecte

Aprofitaré la meva estada a Faber Olot per treballar un llibre de memòries fragmentat que indaga al procés creatiu i els seus obstacles, a través dels filtres de la família i els seus secrets, traumes persistents i els seus reflexos a l’art, més les expectatives de gènere dintre del nucli familiar. Aquest llibre és un exorcisme de les històries que m’han perseguit tota la vida. De moment es titula You Who Have Been Dead All These Years I’ve Been Alive: 22 Boxes [Tu que has estat morta tots aquest anys que he estat viu: 22 caixes], que fa referència a les caixes que vaig deixar a les golfes de can mon pare durant anys després de traslladar-me a Europa, i una metàfora pel bagatge i la compartimentalització emocionals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"