Estades individuals

MAGDALENA SZWAREK

Del 22 d'octubre de 2021 al 29 d'octubre de 2021

MAGDALENA SZWAREK
Investigadora doctoral
Polònia

Biografia

Magdalena Szkwarek té un màster en Estudis Llatinoamericans de la Universitat de Varsòvia, (Polònia) També va completar estudis de postgrau d’Història i Cultura dels Jueus Polonesos. Magdalena ha estat treballant al Centre d’Estudis Llatinoamericans de la Universitat de Varsòvia, on ha donat conferències sobre literatura llatinoamericana, la diàspora jueva a Amèrica Llatina, i altres temes que concerneixen a Amèrica Llatina… El 2019 va publicar la primera traducció al polonès dels poemes de Cristina Peri Rossi. El seu compromís de popularitzar la cultura llatinoamericana ha estat premiat amb el Premi d’Educació Cultural de la Ciutat de Varsòvia. Treballa a la Biblioteca Pública de Varsòvia on ha fundat un club de llibres llatinoamericans.

També té un bloc sobre l’Equador.

Projecte

Durant la meva estada a la Faber tinc previst finalitzar la meva tesi doctoral. El tema de la tesi són els motius jueus en les obres de Jorge Luis Borges. Basant-me en els contes i poemes d'aquest gran escriptor argentí, investigo per veure quin paper tenen aquests motius en les obres de Borges i com es poden interpretar.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"