Estades individuals / Olot

JORDI CASANOVAS

Del 20 de gener de 2020 al 24 de gener de 2020

Biografia

Dramaturg i director teatral. Estudis d’Ingenyeria Superior de Telecomunicacions 1996 – 2001. Estudis de la Llicenciatura de Belles Arts (2001 – 2005). 

Ha escrit una trentena de textos teatrals, entre els quals destaquen La dansa de la venjançaJauríaMala bromaIdiotaRuz-BárcenasVilafranca.

Ha rebut els premis Ciutat de València, Ciutat d’Alcoi, de la crítica de Barcelona, Ciutat de Barcelona i diversos premis Butaca pels seus textos teatrals.

Projecte

L’estada a la Faber em servirà per avançar força en el text teatral Alguns dies d’ahir. És una obra que relata les vivències d’una família (mare, pare, filla i fill) d’una població mitjana de Catalunya durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2017 i els mesos d’octubre i novembre de 2019. Aquells mesos que van ser políticament i socialment tant convulsos són l’atmosfera que envolta aquesta família que veu com la realitat de fora de casa seva els entra per la finestra i acaba per afectar-los emocionalment.

 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"