Estades individuals / Olot

AINA DE COS

Del 30 d'octubre de 2019 al 5 de novembre de 2019

AINA DE COS
Actriu i dramaturga
Espanya

Biografia

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. S’ha format com a dramaturga a l’Obrador de la Sala Beckett i en diverses estades internacionals, com ara el Directors Lab del Festival de Melbourne o La Rebelión de las Voces a Santiago de Xile.

És autora de Només quan plou, premi «En Ocasió de la Dona» del Teatre Principal de Palma (2016). L’obra formà part d’IDÒ Balears i va ser seleccionada per a participar a 11th WPI, Women Playrights International Conference a Xile (2018). Ha guanyat el Premi Teatre de Butxaca 2018 de Ciutadella i el Festival Píndoles de Barcelona 2019 amb La Noia de la Benzinera. Recentment, el seu darrer text breu, Fumata Blanca, se n’ha emportat el primer premi Relats Breus Ses Salines 2019; i ha publicat Un Estilete en el Miorcardio amb Ediciones Acto Primero presentada al XX Salón del Libro Teatral de Madrid.

Projecte

A la Residència Faber vull iniciar l’esborrany de Mar de tierra, primera part d’Oleaje o la memoria del silencio.

La novel·la pretén explorar, a través de tres generacions de dones d’una mateixa família, el silenci com a part d’un bagatge que van haver de fer seu per sobreviure a un dolor que no es podia mostrar en públic; i com que aquest dolor va quedar ancorat tan endins, que ha estat arrossegat sense cicatritzar de generació en generació. Tal qual les restes d’una embarcació que arriba des de tempestes llunyanes i que pensam que no ens pertany, però que tan mateix, forma part de la nostra història.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"