Estades individuals / Olot

CAOILINN HUGHES

Del 20 de maig de 2019 al 29 de maig de 2019

CAOILINN HUGHES
Escriptora
Irlanda i els Països Baixos

Biografia

Caoilinn Hughes és una escriptora irlandesa amb una col·lecció de poesia Gathering Evidence que va guanyar l’Irish Times Shine /Strong Award i el Patrick Kavanagh Poetry Award, i va ser preseleccionada per altres quatre premis. Orchid & the Wasp, la seva primera novel·la, va ser preseleccionada per al Premi Literari Butler 2018, i va guanyar el primer i tercer premi en el Premi de Relats Curts The Moth 2018. És membre de la James Merrill House, la Bogliasco Foundation, Siena Art Institute, Faber i la La Napoule Art Foundation, i va rebre una beca per a la Tin House Writers Workshop Scholarship, una Beca de Literatura del Consell de les Arts d’Irlanda i el Premi Ireland Funds Monaco. El seu treball ha aparegut a Tin House, Granta, POETRY, Best British Poetry, The Irish Times, BBC Radio 3, entre d’altres. Té un doctorat a la Universitat Victoria de Wellington (Nova Zelanda) i recentment ha ocupat una plaça d’escritora visitant de tres anys a la Universitat de Maastricht, als Països Baixos.

Projecte

Com a resident de Faber, treballaré en l’edició de la meva segona novel·la, mentre se’n prepara la publicació. L’entorn tranquil, rural, únic i creatiu d’Olot permetrà centrar-me en aquest projecte i dur-lo a terme en el moment oportú. Aquesta novel·la s’hauria de publicar el 2020.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"