Estades individuals / Olot

JAVIER PEÑAFIEL MORELLÓN

Del 8 d'abril de 2019 al 15 d'abril de 2019

JAVIER PEÑAFIEL MORELLÓN
Artista visual, escriptor i dibuixant
Saragossa

Biografia

Javier Peñafiel (Saragossa, 1964) ha treballat en projectes de llarga durada com a “egolactante” (1997-2007), agència d’intervenció en la sentimentalitat (1997-2001) Nova York, Lisboa, o el més recent Latido antecedente (2009-2013) Valparaíso-Berlín. Des de 2013 es desenvolupa un híbrid de conferència i teatre que es denomina confedramas.

Ha escrit, produït i editat entre d’altres: EscritorioMera coincidenciaOs acasos convenientesAgenda de caducidad de los tiempos drásticosLocución Merkel BacheletSerá natación nuestra astrofísica, projectes de naturalesa expandida entre mostres expositives, performativitat i publicacions, que ha realitzat a Lisboa, São Paulo, Berlín, Valparaíso, Buenos Aires …

Entre els seus llibres i publicacions destaquen Conquista básica, te vuelvo a pedir que te definasCRU006, No todo tanto, Fine Arts Unternehmen, Mera coincidencia, CGAC, o el más reciente Teatro dentífrico 2017, Artslibris.

Projecte

A Faber em dedicaré a acabar un nou llibre. És una recopilació de tots els textos de les conferències dramatitzades entre 2015 i 2018 i l’edició en paral·lel de grups de dibuixos, la seva biografia, que estic fent a posteriori.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"