Estades individuals / Olot

MARTA BUCHACA

Del 9 de febrer de 2019 al 12 de febrer de 2019

MARTA BUCHACA
Dramaturga, directora de teatre i guionista
Barcelona

Biografia

S’ha format al Centre d’Études Théâtrales de Louvain la Neuve a Bèlgica, a l’Institut del teatre i a l’Obrador de la Sala Beckett i és llicenciada en Humanitats per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Les seves obres s’han traduït a diversos idiomes i s’han estrenat a Grècia, Croàcia, Buenos Aires i Nova york, entre d’altres. De Les nenes no haurien de jugar a futbol i de Litus se n’ha fet la versió cinematogràfica. Ha rebut diversos premis, entre els quals destaquen el Premi Joaquim Bartina 2015, el XXXV Premi de teatre Ciutat d’Alcoi, el XI Premi de teatre Palanca i Roca i el Premi Max a millor autoria en català.

Projecte

A la Faber treballaré la meva propera obra, una peça que d’alguna manera continua el camp temàtic que ja vaig explorar a Playoff: la dona i l’esport. És una obra coral que torna a tenir protagonistes femenines. L’obra s’estrenarà la propera temporada.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"