Estades individuals / Olot

MALUY BENET SALINAS

Del 22 de novembre de 2018 al 26 de novembre de 2018

MALUY BENET SALINAS
Escriptora, traductora i fotògrafa
País Valencià

Biografia

Soc escriptora, traductora i fotògrafa. Traductora de la Conselleria de Cultura (Generalitat Valenciana). Autora de literatura infantil: Els visitants de Mont-virolat (Ed. La Nau); literatura juvenil: L’últim paradís, Missatge en un rellotgeUn café sol (Ed. Tabarca); novel·la negra: La cuscusera farcida, premi L’Alcúdia; Els raigs sobre la finestra, I concurs eròtic Cafè Claca; Una petita història d’una dona qualsevol, II Premis Ciutat d’Alzira; La dona del claustre, Conta’m dona, Ajuntament de Catarroja…  

Resident a La casa de l’escriptor (Pasaia), Jiwar (Barcelona) i Can Serrat (el Bruc). Membre de l’AElC i CEDRO. Col·laboradora en el llibre de fotografia La Comunitat Valenciana, de Cristopher Makos, i en l’exposició de Sebastião Salgado a la Biennal de València. Il·lustradora del llibre Sentiments, del Grupo 10. He unit la literatura i la fotografia en l’exposició Presències, recull de mirades i veus de l’Àfrica negra, que he exposat en diverses sales del País Valencià.

Projecte

El meu projecte de novel·la “Des de la peixera” naix de la meua preocupació per la corrupció i d’esbrinar el perquè les persones es corrompen, especialment polítics i empresaris. Un cop situat on es desenvolupa l’acció, amb la biografia dels personatges que hi intervenen, i els casos de corrupció elegits, el que tinc previst fer a la Residència Faber és unir aquests elements i construir la història a partir del moment concret en què comença el judici i son citats a declarar els personatges. On es veurà el seu lligam i les seues motivacions en la història.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"