Estades individuals / Olot

BERNAT DEDÉU

Del 1 d'octubre de 2018 al 26 d'octubre de 2018

BERNAT DEDÉU
Filòsof, músic i escriptor
Barcelona

Biografia

Bernat Dedéu (L’Eixample, 1979). Ha estudiat filosofia i música, en l’especialitat de guitarra clàssica. Ha llegit, escrit i passejat per Barcelona i per Nova York. S’ha dedicat a estudiar la filosofia del Noucentisme català (especialment d’Ors, Pujols i Estelrich) i el pensament de les òperes de Mozart i Da Ponte. Ha començat màsters i doctorats, sense acabar-ne cap. Ha fet ràdio i premsa a la majoria de mitjans del país. N’ha fugit, per evitar problemes i censura, i ara treballa diàriament en el seu blog, “La Torre de les Hores.”

Projecte

Actualment escric un llibre sobre el meu districte: la “Guia Sentimental de l’Eixample”, de propera publicació a l’editorial Pòrtic. Tot i estar encara en una fase molt inicial, el llibre pretén ser un recorregut pel paisatge de la quadrícula en els seus diferents barris (Dreta, Esquerra, Nova Esquerra, Sant Antoni, Fort Pienc i Sagrada Família), una descripció sobre les particularitats del pla Cerdà (amb especial èmfasi en els interiors d’illa, els xamfrans i les places), així com una reflexió sobre el pensament de l’enginyer barceloní i la posterior modificació del seu pla distributiu del centre de Barcelona. També hi parlaré de restaurants i de bars, que és allò que realment domino.   

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"