Estades individuals / Olot

CRISTINA GARDE

Del 2 de maig de 2018 al 25 de maig de 2018

CRISTINA GARDE
Periodista i doctoranda en Mitjans, Comunicació i Cultura
Catalunya

Biografia

Periodista i dissenyadora, actualment co-coordina el diari digital Social.cat. Ha treballat a El PaísEl PeriódicoNacióDigital i com a corresponsal a Brussel·les de l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Llicenciada en Periodisme (UAB) i en Arts i Disseny (Escola Massana-UAB), imparteix docència en el màster de Periodisme Digital i Comunicació de la UAB. És també membre fundadora del col·lectiu d’acció periodística SomAtents. Enllesteix una tesi sobre les noves pràctiques periodístiques i neoperiodismes.

Projecte

Durant l’estada a la Faber aprofitaré per seguir aprofundint en l’escriptura de la meva tesi doctoral, que ja fa dos anys que m’hi dedico. Tracta del fenomen que jo anomeno neoperiodismes, és a dir, les noves pràctiques periodístiques no convencionals com una forma de combatre tant la crisi industrial dels mitjans i la pèrdua de credibilitat del periodisme com de plantejar què vol dir fer periodisme avui.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"