Estades individuals / Olot

MARTA BUCHACA

Del 1 d'octubre de 2017 al 25 d'octubre de 2017

MARTA BUCHACA
Dramaturga i guionista
Barcelona

Biografia

S’ha format com a dramaturga al Centre d’Études Théâtrales de Louvain-la-Neuve (Bèlgica) i a l’Obrador de la Sala Beckett. 

És autora de més de 15 obres entre les quals Plastilina (XXXV Premi de teatre Ciutat d’Alcoi, accèssit del Premio Marqués de Bradomín 2007 i finalista premis Max 2010. Sala Beckett, 2009), Les nenes no haurien de jugar a futbol (Festival Grec i Versus Teatre, 2010; amb produccions a Croàcia, Mèxic, Xipre i Grècia), Litus (SALAFlyhard /Teatre Lliure). Nominada als premis Butaca com a millor espectacle de petit format. Primer premi postfunció a la millor obra del 2012), Losers (La Villarroel, 2014, Teatro Bellas Artes, 2015) i Una família normal (XI Premi de teatre Palanca i Roca.)

La seva obra breu El cim forma part del projecte ADA (Power-Potere-Poder), amb Neil Labute i Marco Calvani que es va estrenar a la Sala Beckett al Juliol 2016 i que es va estrenar a La Mama theatre de Nova York al gener del 2017.

Projecte

A la Residència Faber vol enllestir l’escriptura de la seva última obra de teatre, Playoff, que va sobre un grup de noies que juguen a futbol a l’equip del seu barri de tota la vida. L’obra explora la identitat femenina i parla de com veuen la vida les joves del segle XXI. Una tragicomèdia que s’estrenarà al Teatre Conde Duque representada per La Joven Companyia al febrer de 2018.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"