Estades individuals

LIZBETH VEGA

Del 1 de juny de 2021 al 17 de juny de 2021

LIZBETH VEGA
Investigadora
Ciutat de Mèxic

Biografia

Doctora en Psicologia, membre del Sistema Nacional d’Investigadors (Mèxic). Especialista en desenvolupament infantil. És professora titular i tutora acadèmica en el Mestratge i Doctorat de la Divisió d’Investigació i Postgrau de la Facultat de Psicologia de la Universitat Nacional de Mèxic.

Actualment és l’editora en cap de la Revista Mexicana de Psicologia Educativa i membre dels Comitès d’Ètica en la Investigació i de Publicacions de la Facultat de Psicologia.

La seva tasca docent i de recerca se centra en l’anàlisi i la promoció de el desenvolupament infantil, treballant amb els nens, els seus pares i els seus mestres en els Centres de Desenvolupament Infantil de la Ciutat de Mèxic. També treballa en l’educació i la col·laboració amb professionals de el desenvolupament infantil. Finalment, una altra de les seves àrees d’interès és la metodologia d’investigació.

Ha estat la investigadora principal de diferents projectes d’investigació subvencionats i ha escrit 40 articles d’investigació, 20 capítols i 6 llibres sobre desenvolupament infantil i psicologia educativa.

Projecte

Durant la meva estada a Andorra treballaré en l’anàlisi de les dades d’un projecte l’objectiu principal és crear, aplicar i validar un lloc web per formar els mestres i als pares per promoure l’alfabetització emergent en els nens de preescolar.

L’anàlisi s’integrarà en un document que es publicarà i es presentarà en reunions especialitzades. A més, formarà part de l’informe tècnic final del projecte i dels documents acadèmics publicats resultants.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"