Estades individuals / Andorra

VERA BENDL

Del 2 de març de 2020 al 13 de març de 2020

VERA BENDL
Escriptora
Budapest

Biografia

Bendl Vera és escriptora, periodista i editora en línia. Va completar els seus estudis de Filosofia i Literatura Hebrea Antiga a Budapest, París i Jerusalem. Després de viure a Israel durant tres anys, va tornar a Budapest, on va treballar com a editora i periodista. Durant el seu treball va començar a centrar-se en entrevistes amb escriptors, psicòlegs i teòlegs. Bendl Vera ha publicat contes en diverses revistes literàries des de 2005, i el seu llibre, The Other Man, es va publicar el 2018. Aquesta col·lecció d’històries tracta principalment dels aspectes irresolubles de les relacions humanes i de les complexes dificultats que poden sorgir de la barreja d’amor, passió i vida quotidiana.

Projecte

Estic treballant en una novel·la que planteja la qüestió de si hi ha fronteres estrictes entre una relació abusiva i una relació apassionada i amorosa. El text també tracta dels límits del record i de la nostra pertorbadora incapacitat per accedir al que realment va succeir en el passat. Sovint s’intenta recordar els esdeveniments del passat, però aquests projectes només poden ser insuficients per assolir l’objectiu. El llibre desafia encara més el significat dels esdeveniments històrics mundials per a la vida personal.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"