Estades temàtiques / NOU PERIODISME II / Olot

CLAUDIA FRONTINO

Del 29 de setembre de 2018 al 30 de setembre de 2018

CLAUDIA FRONTINO
Fotògrafa i periodista
Catalunya

Biografia

Llicenciada en Periodisme i especialitzada en fotoperiodisme, actualment combina la publicació de reportatges, com a freelance, amb la docència. Ha treballat a mitjans com El Periódico i Europa Press, i actualment col·labora amb l’AraJornadaDiario.es i Píkara. Dins de SomAtents exerceix com a fotògrafa i imparteix tallers, cursos i xerrades. Està treballant en projectes de fotografia i periodisme social i amb visió de gènere, i anteriorment ha exposat en festivals com Revela-T, FineArt d’Igualada, Fòrum Fotogràfic de Can Basté i la galeria BCN Visions.

Projecte

Amb un recorregut visual per l’obra de fotògrafes clàssiques i contemporànies i debats grupals, juntament amb Estefania Bedmar proposem reflexionar sobre l’important paper de les dones fotògrafes. Sovint invisibilitzades, les dones som un agent imprescindible dins de la història de la fotografia i volem despertar l’interès pel llegat que estem deixant i que sovint se’ns ha negat. Dins de la xerrada s’inclou el visionat de treballs fotogràfics, debat sobre l’estat actual del sector i un repàs a la història de la dona dins d’aquesta professió.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"