Estades temàtiques / NOU PERIODISME II / Olot

ANDREA MIRANDA

Del 17 de setembre de 2018 al 7 d'octubre de 2018

ANDREA MIRANDA
Periodista
San Salvador

Biografia

Miranda Rivas va estudiar Periodisme a la Universitat de Navarra (Pamplona). Amb 22 anys és la fundadora de Luz en vos, un bloc per ajudar les persones amb trastorns alimentaris que no poden pagar el tractament. També treballa com a freelance en projectes com “Del otro lado del gatillo”.

Sociologia, literatura i educació són les principals passions de Miranda Rivas. A través d’aquetes, ella creu que el periodisme lliure és possible i pot realment canviar la dramàtica situació de la majoria dels països centreamericans. Específicament vol treballar sobre com la violència i l’analfabetisme afecten les societats salvadorenca i guatemalenca.

Projecte

“Del otro lado del gatillo” és un projecte de periodisme narratiu sobre la Guerra Civil salvadorenca (1979-1992) que esperem que es converteixi en un llibre de contes des de dos punts de vista principals: el de l’exèrcit i el de la guerrilla. El seu propòsit és compartir experiències humanes sobre la guerra per entendre com i per què un país de només 21.000 km2 va entrar en un conflicte tan sagnant.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"