Estades temàtiques / DESENVOLUPAMENT LOCAL / Olot

JOAQUÍN ALCALDE

Del 28 de gener de 2019 al 30 de gener de 2019

JOAQUÍN ALCALDE
Director de la ONGD Cives Mundi i d’El Hueco
Sòria

Biografia

Enginyer Agrícola, per la Universitat de Valladolid. Expert en Direcció i Gestió d’ONG i en Lideratge i Innovació Social per ESADE Business School.

Director de l’ONGD Cives Mundi des de fa 18 anys. Ha treballat en cooperació per al desenvolupament en més de 22 països d’Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia. Des de l’any 2011 coordina el projecte El Hueco per al foment de l’emprenedoria social i la innovació social a Espanya. Impulsor i fundador de diverses empreses socials, entre les quals destaca Huertos de Soria S.L.

Dirigeix Presura, la Fira Nacional per a la repoblació de l’Espanya buida.

Projecte

En aquest moment estic treballant en la posada en marxa d’un projecte de co-creació d’una nova ruralitat (www.nuevaruralidad.es) en zones escassament poblades d’Espanya, en el marc d’El Hueco (www.elhueco.org), un programa per el foment de l’emprenedoria social i la innovació social com a motor de desenvolupament rural sostenible. També coordino Presura Fira Nacional per a la Repoblació Rural (www.repoblacion.es).

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"