Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA II / Olot

BODIL HOVALDT BØJER

Del 11 de març de 2019 al 18 de març de 2019

BODIL HOVALDT BØJER
Becària de doctorat en Disseny Espacial
Copenhagen

Biografia

Bodil Bojer és un candidat a doctorat industrial, basat en l’Agència de Disseny Rune Fjord Studio i matriculat a la Reial Acadèmia Danesa de Belles Arts. La seva recerca examina la relació entre el disseny de l’espai d’aprenentatge i les pràctiques pedagògiques a les escoles primàries i secundàries utilitzant un enfocament d’investigació a través del disseny en diversos casos i experiments de disseny. L’objectiu és crear nous coneixements sobre el disseny participatiu d’edificis i l’ús potencial del disseny com a eina de suport en l’aprenentatge. Bodil té un màster en Història de l’Art i Estètica i Cultura i deu anys d’experiència pràctica treballant amb disseny espacial.

Projecte

El projecte en el qual treballarem (Mie Guldbæk BrønsRune Fjord i jo) és un projecte educatiu centrat en la vinculació entre disseny i pedagogia. La idea errònia que els nous espais canvien la pràctica pedagògica simplement pel seu disseny espacial està en el camí del desenvolupament pedagògic com a part de les remodelacions i/o ampliacions dels edificis educatius. A través del desenvolupament i prova de diversos tipus d’activació d’entorns d’aprenentatge innovadors d’acord amb les habilitats del segle XXI, volem ajudar els professors a treballar activament en el disseny de l’espai físic i als dissenyadors a crear un disseny espacial basat en la pedagogia i en les necessitats reals dels usuaris.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"