Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA II / Olot

TINA CODINA

Del 4 de març de 2019 al 18 de març de 2019

TINA CODINA
Gestora cultural
Palma (Mallorca)

Biografia

Llicenciada en Història de l’Art (UIB). Tècnica Superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Fotografia Artística (Escola d’Art. Palma). Postgrau en Organització i Gestió d’Empreses Culturals (UOC). Màster Interuniversitari en Gestió Cultural (UIB-UOC-Universitat de Girona) branca de recerca. TFM “Nous temps noves maneres de treballar. La gestió de la cultura participativa” dirigit per Alfons Martinell.

Després de diverses beques (Fundació La Caixa (Palma), Università La Sapienza (Roma) o a l’Agence VU (París) consolida la seva trajectòria com a gestora cultural amb la fundació de l’empresa Tres Cultura, l’any 1996, duent a terme durant aquests anys projectes expositius, educatius, cicles de pensament, programes de formació, recerques i accions culturals.

L’any 2017 va guanyar, juntament amb Mpau Ruiz, la Beca Pilar Juncosa per projecte educatiu que atorga la Miró Mallorca Fundació.

Actualment forma part del Grup de Treball Remoblar, que fa una recerca sobre el disseny d’espais educatius amb un equip multidisciplinari.

És membre del Consell Municipal de Cultura de l’Ajuntament de Palma i del Consell Editorial del diari ARA Balears.

Projecte

El projecte a desenvolupar a la residència se centra en el projecte Remoblar. Aquest projecte neix de la necessitat de repensar els espais de les escoles per adaptar-los a les noves formes de pedagogia i d’aprenentatge. Es basa en la premisa que en redissenyar els espais educatius possibilitem la creació d’espais pel pensament, pel treball comú, pel desenvolupament de la persona cap a models més col·laboratius.

Durant la meva estada a Faber vull fer créixer l’arxiu de documents de la web per tal de facilitar la lectura i la recerca de les comunitats educatives que volen consultar els materials.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"