Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA II / Olot

JACOB WATSON

Del 18 de febrer de 2019 al 27 de març de 2019

JACOB WATSON
Artista teatral i dissenyador d’aprenentatges
Chicago i Boston

Biografia

Jacob Watson és un artista, educador i facilitador amb arrels a Chicago i Boston. Actualment és assistent d’investigació en el Projecte Zero i membre del Learning Lab Fellow al Bok Center for Teaching and Learning de Harvard. La seva recerca se centra en com el teatre i la pràctica creativa poden expandir el pensament i fer avançar les solucions als problemes socials i cívics. Recentment, Jacob ha treballat com a animador de l’Òpera Lírica de Chicago en la seva iniciativa Chicago Voices, transformant les històries reals dels grups de la comunitat en obres originals d’interpretació musical. Abans d’això, va passar quatre anys al Center for Community Arts Partnerships al Columbia College Chicago, on va dirigir una sèrie d’iniciatives d’aprenentatge artístic finançades amb fons federals. Jacob és membre fundador de FYI Performance Company, on recentment ha co-creat i dirigit Gray Area: a new play about consent. Té un màster en Arts en Educació de la Universitat de Harvard i una llicenciatura en Teatre de la Universitat de Northwestern.

Projecte

El projecte en el qual treballaré és una investigació sobre la naturalesa del disseny participatiu per a l’aprenentatge. Parteixo del supòsit que hi ha dimensions estètiques inherents a les experiències d’aprenentatge i que aquestes dimensions poden ser ateses, considerades o disposades de manera que limitin o ampliïn la llibertat i l’autorealització de l’aprenent. Prenent com a referència les qualitats estètiques de la pràctica teatral, he identificat deu qualitats que proporcionen oportunitats perquè els educadors considerin com l’ús reflexiu del disseny participatiu pot preparar millor els joves per prosperar en una època de creixent ambigüitat social, moral, tècnica i relacional.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"