Estades temàtiques / ARXIVÍSTICA / Olot

NÚRIA BATLLEM

Del 26 d'abril de 2019 al 28 d'abril de 2019

NÚRIA BATLLEM
Arxivera

Biografia

Directora de l’Arxiu Comarcal del Pla de l’Estany, a Banyoles, (Xarxa d’Arxius Comarcals de la Generalitat de Catalunya) des de l’any 2007.

Té formació en Arxivística i Gestió de Documents (Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents, Universitat Autònoma de Barcelona) i en Història (Universitat de Girona).

Des del punt de vista laboral té una llarga experiència com a gestora d’un arxiu públic, el comarcal del Pla de l’Estany, on ha desenvolupat la seva vocació de servei a la ciutadania i a l’Aministració pública. Així mateix, durant la seva joventut, ha treballat com a guia cultural i educativa en diferents jaciments i monuments, com Sant Pere de Rodes.

Finalment, cal destacar la seva tasca de voluntariat. Des de l’any 2013 forma part de la junta directiva de l’Associació d’Arxivers – Gestors de Documents de Catalunya, entitat que representa els interessos dels professionals dedicats a la gestió de la informació, de les dades i dels documents.

Projecte

L’estada a la residència Faber em permetrà debatre, reconsiderar i definir quins són els nous perfils professionals que es dediquen a la gestió de documents, de dades i de la informació. És altament rellevant tenir ben definit quins són aquests professionals per tal de poder-hi establir relacions laborals, de recerca científica, d’intercanvi d’experiències i per a la millora de la feina que tots duem a terme. Aquest treball serà tingut en compte per l’Associació d’Arxivers – Gestors de Documents per tal de construir els ponts de comunicació entre tots els professionals que es dediquen a la gestió de documents, de dades i de la informació.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"