Estades temàtiques / ARXIVÍSTICA / Olot

CARLA MEINHARDT

Del 26 d'abril de 2019 al 28 d'abril de 2019

CARLA MEINHARDT
Gerent de registres
Barcelona

Biografia

Actualment és la responsable de gestió documental de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Activa en aquest àmbit de coneixement i preocupada per la professió, forma part de la Junta directiva de l’Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya, com a vocal d’Empresa i Innovació. És una de les coautores del Model de maduresa en gestió documental per a la transparència i la publicitat activa, que avalua la transparència de les organitzacions públiques, i la creadora del projecte ArxiMaps, que explora els beneficis de relacionar la gestió documental amb els sistemes d’informació geogràfica.

En l’àmbit acadèmic, és màster en Arxivística i Gestió Documental per l’ESAGED-UAB i llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"