Estades temàtiques / ROBÒTICA II / Olot

JUAN JOSÉ LÓPEZ ALMENDROS

Del 10 de maig de 2019 al 12 de maig de 2019

JUAN JOSÉ LÓPEZ ALMENDROS
Professor i desenvolupador de programes
Ibi (Alicant)

Biografia

Juan José López va estudiar Informàtica i Desenvolupament de Sistemes Electrònics a Alacant.

Va començar a desenvolupar aplicacions de programari per a algunes empreses i com a hobby mentre estudiava a la universitat.

Ensenya Informàtica, Electrònica i Robòtica des de 2008 a Salesians Joan XXIII Alcoi.

Li encanta programar. Utilitza eines de programació visual amb els estudiants per millorar les seves habilitats de programació.

Projecte

És el desenvolupador de la plataforma ArduinoBlocks.com. ArduinoBlocks és una plataforma per programar Arduino de manera visual. S’implementa sobre el motor Blockly i la plataforma ajuda als estudiants a aprendre els principis de programació sense necessitat de codificació. Els estudiants només han d’organitzar blocs i pensar com funcionen els algoritmes i com implementar-los sense perdre temps aprenent codi. ArduinoBlocks té moltes característiques per a professors i està orientat principalment a escoles. Els estudiants i professors poden compartir, avaluar o ajudar-se mútuament a la plataforma. No és només una eina de programació; també és una xarxa social al voltant de la programació d’Arduino. Va començar aquesta plataforma per als seus estudiants i la va obrir a tothom més tard. Passa molt del seu temps lliure a part d’ensenyar a millorar l’eina i preparar documentació i recursos.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"