Estades temàtiques / ROBÒTICA II / Olot

NINA COLL

Del 6 de maig de 2019 al 13 de maig de 2019

NINA COLL
Mestra d’Educació Primària – Especialista TAC
Catalunya

Biografia

Nina Coll és mestra d’Educació Primària amb l’especialitat TAC. També està graduada en el màster d’Educació i TIC, com a dissenyadora tecnopedagògica.

Actualment treballa al Citilab de Cornellà de Llobregat. Aquí té l’oportunitat de  participar en el projecte Edulab, el qual té per objectiu fomentar l’ensenyament de la programació i la robòtica com a llenguatge transversal per entendre i relacionar-se amb la tecnologia i per desenvolupar un pensament crític i creatiu a les escoles de la ciutat.


Ella s’ha introduït al llenguatge de programació d’adulta, però li hagués encantat descobrir aquesta competència abans. Per aquest motiu, intenta introduir als joves, i en especial a les nenes, en aquest camp. Troba imprescindible disposar de referents femenins per aconseguir trencar amb els estereotips.

Projecte

La meva estada a Faber em permetrà treballar en el desenvolupament d’activitats per el nou disseny de robot que hem creat al Citilab. És un robot amb placa pròpia, imprès en 3D i programat amb l’entorn de programació microBlocks.

Així doncs, Faber em permetrà trobar-me amb els dissenyadors d’aquest entorn de programació per poder seguir treballant en el disseny de les activitats millorant així el potencial didàctic del robot.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"