Estades temàtiques / ROBÒTICA II / Olot

JORDI REGALÉS

Del 11 de maig de 2019 al 12 de maig de 2019

JORDI REGALÉS
Professor de Tecnologia. Assessor Tècnic Docent
Barcelona

Biografia

Jordi Regalés va començar exercint de professor a la formació professional i després a l’ensenyament secundari obligatori i el batxillerat. A la dècada dels any 90 va participar en el procés d’experimentació de la reforma del sistema educatiu espanyol com a professor i com a formador de formadors, i va treballar en el Programa d’Informàtica Educativa i en la Subdirecció General d’Ordenació Curricular del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a tècnic docent i com a formador. Ha col·laborat amb empreses del sector didàctic desenvolupant equipaments per a la didàctica de la tecnologia, especialment per al control i la robòtica educativa. Ha participat en publicacions didàctiques per a l’ensenyament de la Tecnologia i diversos articles en revistes especialitzades. Actualment treballa al Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Recerca i la Innovació Educativa. És membre de la Societat Catalana de Tecnologia i forma part de la junta directiva.

Projecte

Durant la meva estada a Faber treballaré en la implementació de la programació amb Snap For Arduino en les activitats docents de Tecnologia a l’Educació secundària.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"