Estades temàtiques / ROBÒTICA II / Olot

VÍCTOR CASADO

Del 10 de maig de 2019 al 12 de maig de 2019

VÍCTOR CASADO
Enginyer de telecomunicacions – Desenvolupador i formador en STEM.
Cornellà de Llobregat (Barcelona)

Biografia

Víctor Casado va estudiar Enginyeria de Telecomunicacions, en l’especialitat de Telemàtica. Fa 10 anys que forma part de l’equip d’Edutec del Citilab, on ha estat treballant com a desenvolupador i formador en projectes dirigits a l’ensenyament de la programació, l’electrònica i la robòtica en l’àmbit educatiu.

Actualment participa en el projecte Edulab, que té com a objectiu fomentar l’ensenyament de la programació i la robòtica com a llenguatge transversal per entendre i relacionar-se amb la tecnologia i desenvolupar el pensament crític i creatiu a les escoles de la ciutat de Cornellà de Llobregat.

Projecte

Com els meus companys de feina del Citilab, la meva estada a Faber em donarà l’oportunitat de conèixer altres professionals de l’ensenyament i alhora usuaris d’entorns de programació per blocs (Scratch,Snap!, microBlocks, etc) amb qui contactar i intercanviar experiències.

A més, ja que hi haurà els desenvolupadors de l’entorn de programació microBlocks, aprofitarem per aportar idees i resoldre dubtes amb ells, i és que la nova placa electrònica que hem creat al Citilab es programa mitjançant aquest entorn.

Espero que la nostra estada a la comunitat de Faber ens permeti millorar la innovació en els processos d’ensenyament i aprenentatge.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"