Estades temàtiques / ROBÒTICA II / Olot

JOSÉ GARCÍA

Del 10 de maig de 2019 al 12 de maig de 2019

JOSÉ GARCÍA
Coordinador Àrea Educació del Citilab
Cornellà (Barcelona)

Biografia

José García va estudiar Enginyeria de Telecomunicacions a la UPC. Es va iniciar al món de la programació preparant aplicacions multimedia per CDs i DVD dins del món editorial. El 2007 comença la seva etapa amb el Citilab, on participa en els inicis de l’aplicació de la programació visual per a blocs al món educatiu. El 2010 participa en la creació de S4A  (Scratch for Arduino) dins del projecte Edutec. El 2013 intervé en l’organizació de l’Scratch Conference. També col·labora amb projectes europeus com Mind the Garp, Jam Today i Pelars.

Actualment treballa coordinant l’àrea d’educació al Citilab i el projecte Edulab, el qual té per objectiu fomentar l’ensenyament de la programació i la robòtica com a llenguatge transversal per entendre i relacionar-se amb la tecnologia i per desenvolupar un pensament crític i creatiu a les escoles.

Projecte

La meva estada a Faber em permetrà treballar en el desenvolupament d’activitats per el nou disseny de robot que hem creat al Citilab. És un robot amb placa pròpia, imprès en 3D i programat amb l’entorn de programació microBlocks.

Així doncs, Faber em permetrà trobar-me amb els dissenyadors d’aquest entorn de programació per poder seguir treballant en el disseny de les activitats millorant així el potencial didàctic del robot.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"