Estades temàtiques / POLÍTIQUES DE DIVERSITAT / Olot

YAMAM AL-ZUBAIDI

Del 28 d'octubre de 2019 al 8 de novembre de 2019

YAMAM AL-ZUBAIDI
Director d’Igualtat i Diversitat, National Touring Theater (Suècia)
Estocolm

Biografia

Yamam és actualment el director d’Igualtat i Diversitat al Teatre Nacional Turístic de Suècia (Riksteatern). Està especialitzat en igualtat i diversitat, treballant amb el marc legal i polític suec i de la UE, així com en gestió de la diversitat i amb experiència en recerca de dades sobre igualtat. Té un mestratge en anàlisi de decisions, riscos i polítiques (Universitat d’Estocolm).

Anteriorment va treballar a Swedish Equality Ombudsman, en el seguiment de la llei d’igualtat, així com en la investigació de casos de discriminació en l’ocupació. És l’investigador darrere del primer cas reeixit de discriminació al Tribunal Industrial Suec que involucra dos motius de discriminació (gènere i edat). Yamam és l’autor de l’estudi Swedish National Equality Data.

Projecte

Actualment estic treballant en un llibre sobre la història de la legislació en matèria d’igualtat a Suècia. M’interessa específicament la (manca de) utilització de dades sobre igualtat en la legislació sobre mesures positives en relació amb la discriminació racial i no amb la discriminació per motius de gènere.

La Residència Faber és una gran oportunitat per mi d’intercanviar idees amb altres especialistes que discuteixen específicament la diferència entre l’enfocament de drets a la política com a oposició a l’enfocament de caritat. Espero aprendre dels altres participants, i espero contribuir també amb els meus coneixements i la meva experiència.

Temps de qualitat

Estar a la residència Faber ha estat una experiència excepcional per mi. El que fa única Faber és la combinació de l’ambient tranquil que li permet comprometre’s plenament amb la seva investigació i la possibilitat de seguir sent part d’una petita comunitat de persones amb interessos similars, independentment de si es tracta d’investigació o d’art. Les discussions i l’intercanvi d’idees amb els altres residents han estat molt útils per al meu treball, ja que n’han millorat el replantejament i n’han afegit noves perspectives.

Fàcil accés a la natura, allotjament perfecte, servei i informació des del primer dia fa que aquesta residència sigui única. I no hi ha paraules per descriure l’amabilitat i l’hospitalitat de l’equip de Faber.

Estar a la residència de Faber per treballar en el teu projecte és un privilegi, tot el temps que passa aquí és exclusivament temps de qualitat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"