Estades temàtiques / POLÍTIQUES DE DIVERSITAT / Olot

MADDIE KURCHIK

Del 22 d'octubre de 2019 al 30 d'octubre de 2019

MADDIE KURCHIK
Candidata a doctora
Canadà i Escòcia

Biografia

Maddie va estudiar a la Universitat de Toronto, on es va especialitzar en estudis de Diversitat Sexual i es va especialitzar en estudis Aborígens I Literatura Anglesa. Després va completar el seu mestratge en dones i estudis de gènere al Trinity College de Dublín. En l’actualitat, Maddie és estudiant de segon any de doctorat en el grup d’estudis d’organització de la Universitat de Edinburgh Business School. Maddie situa la seva recerca doctoral en l’eix entre organització, tecnologia i gènere. Està interessada a explorar formes de comunicació, ensenyament i escriptura fora de les pràctiques acadèmiques dominants. Els seus interessos de recerca més amplis inclouen la interseccionalitat, el gènere i el treball, el reclutament, la cultura empresarial i les tecnocultures tòxiques.

Projecte

Durant la meva estada a Faber treballaré en un capítol de la meva tesi doctoral. El meu procés d’escriptura és exigent de maneres úniques, perquè m’esforço per escriure de manera diferent, inspirant-me en les pràctiques feministes. També espero presentar el meu treball localment a les comunitats acadèmiques i artístiques. A través d’aquesta residència em proposo participar més holísticament en l’escriptura, compartir la meva pràctica i rebre retroalimentació constructiva.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"