Estades temàtiques / POLÍTIQUES DE DIVERSITAT / Olot

KASIMMA CHINELO OKANI

Del 23 d'octubre de 2019 al 7 de novembre de 2019

KASIMMA CHINELO OKANI
Escriptora
Abuja

Biografia

Kasimma Chinelo Okani és una escriptora de prosa a temps complet i una lectora apassionada. Està molt interessada en la història: com vivien els seus avantpassats, com sobreviure sense Internet i sense telèfons mòbils, quines eren les seves creences. Llavors el compara amb el present. Ella creu que els llibres són les finestres a través de les quals la generació futura pot veure com estem vivint ara. Ella creu que les històries —i en general, l’escriptura— és una de les millors eines en la guerra contra el mal.

A part d’escoltar jazz i saltar al mig de la nit per escriure inspiracions, Kasimma dibuixa inspiracions per les seves històries a partir dels esdeveniments en el món i el diàleg.

Ha participat activament en Ebedi Hills, Nigèria; SAIL, el Líban; SSDA flow workshop, Nigèria; Thread, Senegal; i IWP lines and Spaces tour, Nigèria. Els seus treballs i articles es publiquen en revistes i diaris en línia.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, també escriuré alguns contes sobre Olot. La trobada amb altres escriptors és sempre un motiu d’alegria, perquè hi ha molt per aprendre de la interacció. El més important és que em concentraré en reescriure la meva novel·la. És una història sobre una dama que va acceptar una aposta perquè el rei promès de Agbor s’enamorés d’ella, però ella inesperadament s’enamora d’ell.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"