Estades temàtiques / FEMINISMES III / Olot

VALERIE OVED GIOVANINI

Del 12 de gener de 2020 al 18 de gener de 2020

VALERIE OVED GIOVANINI
Instructora de Filosofía
Los Angeles, Califòrnia

Biografia

Es va graduar amb un doctorat en Filosofia, Art i Pensament Crític de l’Escola Europea de Postgrau. La seva recerca doctoral explora l’estreta relació entre la persecució i l’ètica en les obres d’Emmanuel Levinas i Sigmund Freud per tal de desenvolupar una ètica de l’alteritat. Els seus interessos generals de recerca inclouen filosofies feministes, estudis de mitjans, fenomenologia, estètica, psicoanàlisi i el paper que té el llenguatge en la formació de la identitat. Les seves publicacions recents inclouen la seva feina com a editora col·laboradora del número especial de Free Associations: Psychoanalysis and Culture, Media, Groups, Politics, que inclou el seu article sobre l’ètica relacional i la resistència política tal com està representada en la sèrie The Handmaid’s Tale, de Hulu. Giovanini ensenya filosofia a Los Angeles.

Projecte

Treballaré en una resposta crítica a l’assaig de la Dra. Irina Poleschuk, “Temporality of female embodiment in chronic pain: alienation, displacement, and ethical challenges” . Tots dos assajos s’inclouran en la propera col·lecció publicada per Springer, “Storyinterventions against the Gender Gap from a Global Perspective”.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"