Estades temàtiques / FEMINISMES III / Olot

COURTNEY YOUNG

Del 12 de gener de 2020 al 18 de gener de 2020

COURTNEY YOUNG
Escriptora
Louisiana

Biografia

Courtney Young és una escriptora de ficció, guies, crítiques a la cultura popular i sense ficció creativa. La seva ficció ha estat publicada en Hypertext ReviewJellyfish Review, and the Stanford Black Arts Quarterly & her no s’ha publicat en llocs com The American Prospect The Nation. Ha rebut residències d’escriptura de Willapa Bay Air, Vermont Studio Center, Faber, Hambidge, Bainbridge i Chateau d’Orquevaux. És fundador de Think Media Media Group, una empresa boutique especialitzada en la creació de projectes de cinema, televisió i documentals. Els seus projectes actuals inclouen la realització del seu primer llargmetratge narratiu titulat This Savage Life Makes Us Hard to Kill  i la seva primera col·lecció de corts de tall titulada Scar Tissue of the Extraordinary. Graduada del Col·legi Spelman i de la Universitat de Nova York, va rebre la seva llicència en anglès amb una especialització en Administració i la seva Maestria en Administració de l’Escola d’Estudi Individualitzat Gallatin, completant un programa interdisciplinari que combina estudis d’estudis de negocis, rendiment i Àfrica.

Projecte

A Faber em dedicaré a l’edició d’un capítol sobre el colorisme a la cultura popular. Lupita Nyong’o i Viola Davis són actrius guanyadora de Academy Award amb nombroses pel·lícules. Les dues han comentat que el colorisme és un dels majors obstacles en el seu camí cap a l’èxit i el seu manteniment. El colorisme rarament va ser cobert pel pensament crític al voltant del privilegi, la discriminació i la desigualtat. El meu interès radica en la forma en què el colorisme informa sobre aspectes considerables desitjables i finançables, així com la forma que afecta afectivament les dones.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"